Darilo za devico

153.00

  • 30 dnevna garancija vračila denarja
  • zanesljiva dostava
  • prestižna blagovna znamka
  • ekskluzivno in unikatno darilo

Opis

Pogosto se znajdemo pred odločitvijo, kaj ob raznih slavjih, podariti svojim najdražjim, prijateljem, sodelavcem ali poslovnim partnerjem. Vsak med nami bi se rad postavil z izvirnim darilom, ki ne bo preveč dragoceno in primerno priložnosti. V Royal Copenhagen so predstavili čudovite skulpture v vseh dvanajstih astroloških znakih, ki so lahko čudovito darilo ob vseh priložnostih. Če ima slavljenec, ki vas je povabil na praznovanje, svoj znak horoskopa v devici, mu lahko podarite čisto posebno darilo za devico.

darilo za devicoKipec, ki predstavlja znak device, je eleganten, čuten in predvsem umetniški izdelek. Kipce je v osemdesetih letih oblikovala priznana danska umetnica Christel Mariott (1).  Ustvarila je skulpture dvanajstih astroloških znamenj, ki nazorno in z eleganco predstavljajo vsako od astroloških znamenj.

Sprva so bile skulpture oblikovane kot dvanajst deklet, ki so izžarevale čutnost, nedolžnost in dekadenco. Christel Marott je postala poznana in slavna, ko je predstavila serijo unikatnih skulptur iz keramike. Kipci so predstavljali izjemno čutna dekleta z lepimi, dolgimi nogami.

Skulpture je prvič v svojo prodajo leta 2004 uvedel Royal Copenhagen in sicer v obliki belega neglaziranega porcelana, v letu 2007 pa so kipce astroloških znamenj začeli prodajati tudi v črni barvi.

Če iščete darilo za devico, boste prav gotovo presenetili, če boste podarili čudovit kipec, ki predstavlja astrološko znamenje device. Kipec je na voljo v beli in črni barvi, velik je 19 cm in je izdelan iz porcelana.

.

Kako prepoznamo osebe, ki so rojene v znaku device?

.

Za device lahko rečemo, da vedno služijo drugim, a narava jim je podarila zmožnost natančnega analiziranja, delovanja in predvsem logičnega razmišljanja.

Osebe rojene v znamenju device imajo izdelan natančen sistem, kjer kopičijo svoje znanje in izkušnje, ki jih uporabijo takrat, ko je to potrebno. V svoji urejenosti točno vedo, kje imajo svoje stvari, ki so vedno sistematično urejene.

devicaDevice premorejo ogromno energije in izžarevajo poseben šarm, a so na zunaj vedno tihe in zadržane. Vedno so izjemno osredotočene na nalogo, ki jo trenutno opravljajo in se ne pustijo motiti. A naj vas ne zavede njihovo diplomatsko vedenje, saj so v resnici zelo sramežljive. Spoznamo jih lahko tudi po njihovem perfekcionizmu, saj so vedno urejene in pri sebi ne dopuščajo nobenih napak.

Pogosto rade godrnjajo in iščejo napake, a so lahko tudi izredno ljubeznive. Pri hrani so lahko device izredno izbirčne, pogosto se zdravo prehranjujejo in tudi pri hrani ničesar ne prepuščajo naključju. Pri delu so izredno natančne in disciplinirane, njihov odnos do denarja pa predstavlja predvsem skromnost in praktičnost. Ko si devica omisli življenjskega partnerja, je lahko zelo zahtevna. Njihov spremljevalec mora biti inteligenten, visoko izobražen, urejen, discipliniran in praktičen.

.

Kako izbrati darilo za devico?

.

Kadar izbiramo darilo za devico, imejmo vedno v mislih, da so ljudje rojeni v znamenju device, praktične osebe in veliko skromnejše kot pripadniki ostalih znamenj. Predvsem bodo vesele vsakega darila in bodo v vsakem videle nekaj lepega in predvsem uporabnega. A ker so zelo natančne, lahko kakšna devica tudi pri najbolj izvirnem in čudovitem darilu, najde kakšno napako.

Ljudem, rojenim v nebesnem znamenju device, lahko zato brez skrbi podarimo čudovito skulpturo iz porcelana, ki predstavlja njihov znak. Verjetno se bodo natančno pozanimali o izvoru tega prefinjenega izdelka in ker so strastni zbiratelji, bo kipec dobil častno mesto v njihovi zbirki.