Darilo za ribo

153.00

  • 30 dnevna garancija vračila denarja
  • zanesljiva dostava
  • prestižna blagovna znamka
  • ekskluzivno in unikatno darilo

Opis

Darilo za ribo je včasih težko izbrati, saj so ljudje rojeni v znaku ribe, poznani po tem, da jim manjka vztrajnosti in so zelo dojemljivi in dostopni za razne vplive.

Ribice so znane po tem, da jih privlači sanjski svet, umetnost in močno čustvovanje. Ko se podate izbirati darilo za ribo, imejte v mislih njihov smisel za umetnost. Ekskluzivno in unikatno darilo lahko izberete med kipci prestižne blagovne znamke, ki predstavljajo vseh dvanajst znakov horoskopa.

darilo za riboSkulptura ribe je čutna in nežna, kipec je visok 19 cm in je narejen iz finega porcelana.

Kipce je oblikovala danska umetnica Christel Marott, ki je bila poznana po kipcih čutnih žensk, z dolgimi in lepimi nogami.

Serijo kipcev, ki predstavlja znake nebesnih znamenj, izdelujejo v Royal Copenhagen, ki je že več kot 240 let sinonim za najbolj luksuzen in prestižen porcelan na svetu.

Že okoli leta 1700  so diplomati in aristokrati pogosto podarjali porcelan, kar je veljalo za zelo prefinjeno darilo. Tudi znameniti Lord Nelson je leta 1801 za Lady Hamilton kupil dragocen porcelan, ki so ga izdelali v Royal Copenhagen.

.

Kako izbrati darilo za ribo?

.

Ribice so ljubeče, zasanjane in pogosto tako dolgo zrejo v luno, da zamudijo zlato sonce uspeha.

Ljudje rojeni v znaku ribe so rojeni sanjači in ne moremo si predstavljati sveta brez njihove ljubke domišljije.

A tudi ribice morajo v tem krutem svetu preživeti in si poiskati delo. Čeprav najraje sanjarijo in uživajo v občudovanju umetnosti, se dobro znajdejo tudi v poslu.

A kadar želite najti idealno darilo za ribo, morate iskati med umetniškimi predmeti. Pogosto so ribice občutljive in hitro ranljive in ves čas potrebujejo nekoga, ki bo cenil njihove vrline in jih tolažil.

Ribam vlada planet Neptun, njihov značaj je nestalen, najljubša barva pa je morsko zelena. Ljudje, rojeni v znaku ribe, občudujejo drage kamne, posebej so jim  pri srcu bematit in mesečev kamen. Njihovo nežno dušo boste očarali, če jim podarite lokvanj, pri kuhi pa uporabite mošus, sabarin in cikorijo, zelo pa se bodo razveselili sveže zelene solate, kumar, buč in repe.

Če pa želite z njimi na potovanje, vas bo pot mogoče zanesla na Portugalsko ali v puščavo Gobi in Saharo. Ko dobro spoznate ljudi rojene v tem znamenju, vam darilo za ribo ne bo več predstavljajo težave.

.

Ko izbirate darilo za ribo – spoznajte zgodovinski pomen astrološkega znamenja

.

Riba je znak vode in to je element kjer riba živi. Ker živi v vodi, je riba pregovorno čista in zato jo lahko pripadniki različnih ver, jedo na svoje svete dneve.

V nekaterih mitologijah nosi riba na svojem hrbtu ves svet, ponekod pa ponazarja stalno kroženje in obnavljanje življenja. Astrološko znamenje ribe je simbol plodnosti in življenja, pogosto je glasnik bogov in rešitelj ljudi. Simbolika ribe je precej razširjena tudi v krščanstvu, pogosto je upodobljena na starokrščanskih spomenikih in nagrobnih kamnih. Predstavlja božjo hrano in simbol krsta.

Riba je v zodiaku zadnji znak, ki se konča pred začetkom pomladi in je prispodoba notranjega, mračnega sveta, prek katerega dosežemo najvišje ali najnižje, kar se lahko skriva neodkrito v nas.