Darilo za škorpijona

153.00

  • 30 dnevna garancija vračila denarja
  • zanesljiva dostava
  • unikatno in prestižno darilo
  • trajen spomin, primeren za obletnice in jubileje

Opis

Iščete darilo za škorpijona? Težko, kaj ne?

Ljudje, rojeni v znamenju škorpijona so skrivnostneži in pogosto še sami ne vedo, kaj bi radi imeli. Vsekakor mu podarite nekaj kakovostnega, najboljšega, kar si lahko privoščite.

.

darilo za škorpijonaPri izbiri vam lahko pomagajo izdelki Royal Copenhagen, ki ponujajo lepo izdelane kipce iz porcelana in predstavljajo vse znake horoskopa.

Kipec, ki predstavlja škorpijona v njegovem nebesnem znamenju, bo prav gotovo pravilna izbira!

Kipec je narejen iz prelepega belega porcelana, oblikovala ga je danska umetnica Christel Marott. Visok je 20, 5 cm, izraža čarobnost in visoko umetnost. Kot darilo za škorpijona izraža značaj in vedno bo imel na vas dragocen spomin.

Škorpijon ima rad lepe stvari, zato darilo okusno zavijte v črn okrasen papir in ga ovijte z rdečo pentljo, zraven pa mu podarite geranijo ali rododendron.

Vašega darila bo neizmerno vesel in za vedno se boste zapisali v njegovo srce.

.

Darilo za škorpijona naj bo malce skrivnostno

.

Ljudje, ki nosijo v sebi strast škorpijona, so vedno malce skrivnostni, ter vedno in povsod strastni. Naj bo to ljubezen, šport, hrana in vsakdanje življenje, njih vedno usmerja neizmerna strast.

Ko srečate škorpijončka v njegovem svetu, njegove strasti ne morete uzreti, saj je vedno miren in obvladan. Nič vas ne more pripraviti na njegovo naravo, ki je zaradi močnih občutkov, lahko tudi nevarna. V vsakdanjem svetu se bo škorpijon vedno obdal z razkošjem, čeprav mu prav tako ni težko živeti v samotni sobici.

Če bo imel možnost in sredstva, bo škorpijon vedno pretiraval v pijači in hrani, ter prav gotovo v ljubezni. Škorpijonu je v krvi, da more zmagovati in v resnici resnično vedno zmaguje. Povsod!

Čeprav so ponavadi resnično lepo vzgojeni, težko prenesejo poraz. Lepa lastnost škorpijona je ta, da se nikoli ne pritožuje, samopomilovanje pa mu je popolnoma neznano. Vendar pa se ga pazite, če imate kakšno skrivnost!

Škorpijon jo bo prav gotovo raziskal in razkril. Če ste slučajno njegov prijatelj, se imejte za srečneža, saj ima škorpijon pri izbiri prijateljev zelo visoka merila. Morajo mu popolnoma ustrezati, drugače z njimi nima kaj početi. Zato, če imate prijatelja škorpijona in izbirate darilo za škorpijona, se le potrudite. To prijateljstvo je resnično, saj se ljudje, rojeni v znamenju škorpijona, nikoli ne pretvarjajo.

Če mu vaša družba ne bi ustrezala, sploh ne bi imeli možnosti, da izbirate darilo za škorpijona. Nikar se mu ne zamerite, ker škorpijon ne odpušča, nikoli in nikomur. Naj vas vse to ne prestraši, saj v resnici je škorpijon prijazen, ljubeč in nežen…vsaj na zunaj deluje tako!

.

Zgodovinski pomen škorpijona

.

Škorpijon je osmi znak zodiaka, kraljuje v pozni jeseni, ko listje porumeni. Njegov planet je Mars in je simbol odpornosti, vretja in smrti, pa tudi dinamike, čvrstosti in boja.

Kot nočna žival, s strupenim, visoko dvignjenim repom, je stalno pripravljen, da piči vsakogar, ki se ga dotakne.

Kot dnevna žival, škorpijon simbolizira materinstvo, saj po legendi, mladiči najprej pojedo njegovo notranjost, preden ugledajo svet. Ponekod škorpijona častijo kot boga lova, v starem Egiptu pa je bil zaščitnik vračev zdravnikov, ki so bili zato imuni pred zemeljskimi škorpijoni.

Viri:

Prešernova družba, Horoskop, Velika stara sanjska knjiga