Globok krožnik Royal Copenhagen Christmas

44.00

  • vrhunski porcelan priznane blagovne znamke
  • ena najbolj cenjenih božičnih kolekcij
  • primerno darilo za vse, ki posegajo po vrhunskem in klasičnem

Opis

Vrhunski porcelan prestižne blagovne znamke iz Danske je slaven po svojem vzorcu “Blue Flute”. V zadnjih letih pa oblikujejo in dopolnjujejo nove kose božične kolekcije, ki zajemajo celoten komplet namiznega porcelana. Globok krožnik Royal Copenhagen Christmas je narejen iz najbolj kvalitetnega porcelana, je izdelek dekoriran z najlepšimi božičnimi motivi, ki naredijo praznične dni prijazne in še bolj praznične.

Globok krožnik Royal Copenhagen Christmas iz vrhunskega porcelana

Velikost krožnika je premera 24 cm in je narejen iz najboljšega porcelana, t.i. bone china, ki ga odlikujejo lastnosti kot odličen sijaj in vrhunske mehanske lastnosti. Celotna kolekcija je izdelana v danskem podjetju Royal Copenhagen. Globok krožnik Royal Copenhagen Christmas je del kolekcije od leta 2006.

Globok krožnik Royal Copenhagen Christmas

Globok krožnik Royal Copenhagen Christmas za najlepšo namizno postavitev

Podjetje Royal Copenhagen izdeluje svoj porcelan že od leta 1775. Znan po svoji tradiciji je s kompletom, ki ga sestavlja tudi globok krožnik Royal Copenhagen Christmas, izrazil popoln božični sijaj, ki je zanimiv za vsako gospodinjstvo, prav tako pa tudi za zbiratelje porcelana.

Na porcelanu so izrisani vzorci smreke, ozaljšani s svilo, ki prepleta različne simbole v celoto. Božični vzorci v rdeči, zeleni in zlati so bili toplo sprejeti in so zanimivi skozi cel božični čas. Izrisani motivi spominjajo na kraljevi porcelan, ki so ga v prejšnjih stoletjih imele priložnost uporabljati le najboljše družine. Danes je cenovno dostopen vsakemu ljubitelju lepega in vrhunskega porcelana.

Jedi za božično gostijo bodo z vrhunskim porcelanom še bolj izstopale. Če pogrnete božično mizo z belim prtom, dodate nekaj rdeče in zlate ter nekaj naravnega okrasja, bo vaša miza v družbi porcelana Royal Copenhagen tradicionalna, bogata in presežno lepa. Razvajajte svoje najbližje z najlepšim.

Globok krožnik Royal Copenhagen Christmas je del odličnega servisa, ki bo naredil vašo mizo praznično. Skupaj z ostalimi kosi kolekcije vas bo popeljal v praznično vzdušje v družbi tradicionalnih božičnih motivov: božičnih zvončkov, trobente, angelov in drugih čudovitih detajlov.

Video predstavitev

mim