Jedilni pribor Sambonet 24 delni v zlati barvi

449.90

  • Jedilni servis Sambonet v zlati barvi, vsebuje 24 kosov vrhunskega jedilnega pribora.
  • Pribor je izdelan iz vrhunskega nerjavečega jekla, ki je obdelan s posebno PVD obdelavo v barvi zlata.
  • Komplet je namenjen za šest oseb in je lahko tudi čudovito darilo ob vseh priložnostih.

Opis

Tukaj je predstavljen Jedilni pribor Sambonet 24 delni v zlati barvi.

 

Jedilni servis Sambonet v zlati barvi, vsebuje 24 kosov vrhunskega jedilnega pribora. Pribor je izdelan iz vrhunskega nerjavečega jekla, ki je obdelan s posebno PVD obdelavo v barvi zlata. Zaradi privlačne barve in visokokavostne zasnove, je pribor v skladu z novimi estetskimi trendi, ki želijo z barvami prekiniti monotonost vsakdanjega življenja.

 

Jedilni servis  Linear PVD Gold, so oblikovali v oblikovnem studiu Sambonet Design Center. Vrhunski in prestižen pribor, je lahko popolno darilo ob vsaki priložnosti. Posebej boste z njim razveselili mladi par, ki šele začenja svojo novo življenjsko pot. Naš namig: Mladoporočencem, lahko skupaj s tem prelepim kompletom, podarite še jedilni pribor Sambonet H-Art, ki je isto v zlati barvi, s tem da vsebuje 36 kosov jedilnega pribora.

 

S takšno kombinacijo, bo mladi par v svojem domu postregel precej večje število gostov, hkrati pa bosta oba čudovita kompleta varna in trdna naložba za prihodnost. Jedilni servis ima zaradi posebne kemične obdelave v PVD tehniko, izredno glamuren videz in ga lahko uporabite ob svečanih priložnostih ali intimni večerji.

 

 

Kaj vsebuje Jedilni pribor Sambonet 24 delni v zlati barvi in kako ga negujemo?

 

Jedilni komplet Sambonet v zlati barvi, je namenjen za šest oseb in vsebuje naslednje kose jedilnega pribora:

  • šest žlic
  • šest vilic
  • šest nožev
  • šest čajnih žličk

 

Prelep jedilni pribor v zlati barvi, je izdelan iz vrhunskega nerjavečega jekla, ki je prevlečen z PVD zlato barvo. Pribora ne smemo drgniti z ostrimi predmeti, da ne poškodujemo prevleke. Na priboru se lahko pojavijo temni madeži, ki so naravni pojav zaradi oksidacije ali stika z nekaterimi živili.

 

Madeži ne poškodujejo materiala, ampak samo spremenijo njegov videz. Madeže odstranimo z nežnim polirnim sredstvom, ki mora biti topno v vodi. Jedilni pribor lahko peremo v pomivalnem stroju, s tem, da moramo vedno preveriti, ali je popolnoma suh. V nasprotnem primeru, moramo pribor do suhega obrisati in pospraviti. (1)

Video predstavitev