Jedilni pribor Sambonet H-Art 36 delni

935.90

  • Jedilni servis Sambonet H-Art vsebuje 36 kosov vrhunskega jedilnega pribora.
  • Posebnost tega prestižnega pribora, je njegova barva in oblika ročajev.
  • Vsi kosi jedilnega pribora so izdelani iz PVD nerjavečega jekla v zlati barvi.
  • Ročaji pribora imajo obliko srčka, kar omogoča, da nož postavimo pravokotno na mizo.

Opis

Tukaj je predstavljen Jedilni pribor Sambonet H-Art 36 delni.

 

Jedilni servis Sambonet H-Art vsebuje 36 kosov vrhunskega jedilnega pribora. Posebnost tega prestižnega pribora, je njegova barva in oblika ročajev. Vsi kosi jedilnega pribora so izdelani iz PVD nerjavečega jekla v zlati barvi. PVD je poseben kemični postopek, s katerim nerjaveče jeklo obarvajo z barvno prevleko.

 

S postopkom PVD lahko razne izdelke obarvajo modro, črno, rdeče in v barvi zlata ali brona. Kemična prevleka, s katero prevlečejo nerjaveče jeklo, je izredno tanka in ne spreminja izvirne strukture jekla. Materiali, ki so obdelani s postopkom PVD, so bolj odporni in dlje obstojni. Jedilni pribor so oblikovali v Sambonet Design Center, ki je že dolga leta zvest tradiciji in kvaliteti.

 

Posebnost tega prelepega jedilnega pribora, so ročaji, ki so oblikovani v obliki srčka. To da servisu romantično noto in ga lahko zaradi posebne oblike ročajev, izberemo tudi za romantično darilo. Komplet jedilnega pribora je nadvse primeren za darilo ob  poroki ali kakšni posebni obletnici, ki jo je zaznamovala dolgoletna ljubezen. Z malo domišljije, lahko komplet jedilnega pribora Sambonet H-Art v zlati barvi, kombiniramo s 24 delnim kompletom H-Art, ki je izdelan iz nerjavečega jekla v barvi srebra.

 

Kaj vsebuje jedilni pribor Sambonet H-Art 36 delni

 

Komplet jedilnega pribora Sambonet H-Art, je namenjen za šest oseb in vsebuje naslednje kose pribora v zlati barvi:

  • šest žlic
  • šest vilic
  • šest nožev
  • šest desertnih vilic
  • šest desertnih nožev
  • šest čajnih žličk

 

Naj bo jedilni pribor Sambonet H-Art, del zlatega prestiža na naši mizi. Prelepa dekoracija ob posebnih priložnostih ali dekoracija ob intimni večerji. Ročaji, v obliki srčkov, bodo popestrili dekoracijo in naši praznično pogrnjeni mizi, dodali nežno in romantično noto.

 

Kje je mesto za jedilni pribor, na praznično pogrnjeni mizi? Prostor za jedilni pribor, je na zunanji strani krožnika. Pri desničarjih levo stran zasedajo vilice, na desno stran postavimo nož z rezilom, ki ga obrnemo navznoter. Žlico in pribor za sladico, postavimo na vrh ali vodoravno na krožnik. Kadar bomo postregli več hodov, postavimo na zunanji del pribor, ki ga bomo najprej uporabili. Jedilni pribor razporedimo tako, da je dosegljiv in pregleden. (1)

Video predstavitev