Posoda s pokrovom iz božične kolekcije Hutschenreuther

129.00

Opis izdelka:

  • velika skleda s pokrovom priznane blagovne znamke
  • primerna za praznične dni
  • z odlično božično dekoracijo

Opis

Posoda s pokrovom iz božične kolekcije Hutschenreuther je praznični okras, ki bo vašo mizo naredil še bolj prijetno in domačo. Poslikana je z najlepšimi motivi, ki vas bodo popeljali v praznični čas in vas zazibali v pravljične dni. Konji, ki ženejo ljudi, se dvigajo visoko nad snežno odejo, kot da bi jih snežna odeja dvigala vedno višje in višje. V veliki božični posodi je veliko prostora za slaščice, ki jih boste ponudili vašim najbližjim. Razveselite jih z najlepšim okrasjem.

 

Posoda s pokrovom iz božične kolekcije Hutschenreuther in njena motivika

Posoda je sledečih dimenzij:

premer – 25 cm

višina – 14 cm

Posoda je narejena iz vrhunskih materialov priznane blagovne znamke. Zvezdni motivi, ki se iskrijo v temnih nočeh, da te niso več tako temne, luči, ki krasijo domove in vasi, konji, ki poplesavajo v snegu – vse to so motivi, ki pričajo o lepoti prazničnih dni.

Posoda s pokrovom iz božične kolekcije Hutschenreuther

O kolekciji Hutschenreuther 2018

40 let nazaj sega kolekcija, ki še danes zaznamuje Hutschenreuther zbirko. Danes je vse zbrano okoli božičnih zvonov, ki pripovedujejo zgodbe skozi zimski in božični čas. Praznični motivi otrok in ljudi, ki se zbirajo na trgih in v naravi, drsajo, se smučajo in preživljajo čudovite dni v družbi ljudi, ki jih imajo radi, zaznamujejo tudi kolekcijo 2018.

Rdeča in zlata barva še danes dajeta pravi praznični vtis in naredita zbirko tradicionalno ter neminljivo lepo. Obema barvama se pridružuje veliko belih tonov, ki naredijo vzdušje zime še bolj živo in radostno.

Posoda s pokrovom iz božične kolekcije Hutschenreuther dopolnjuje celotno zbirko božične kolekcije 2018, ki vsebuje prelepe okraske – zvončke, ornamente za okrasitev dreveščka, škorence, ki jih lahko obesite po hiši, krožničke in kozarčke, ki nosijo posebne praznične motive, skodelice, ki pričarajo pravo zimo, četudi zunaj ne vidite snežink. Čas je kakor sneg, ki pušča svoje odtise, čeprav jih včasih ne vidimo.

Izberite darila iz vrhunske kolekcije in svoje drage razveselite z vrhunskim porcelanom z ugledom in tradicijo.

 

Video predstavitev