Posodica s pokrovom Royal Copenhagen Christmas

81.00

  • posodica Royal Copenhagen je izdelana iz vrhunskega porcelana
  • je lahko čudovito darilo ob vsaki priložnosti
  • prestižne izdelke iz božične kolekcije odlikuje visoka kvaliteta

Opis

Celotni božični kolekciji, ki jo odlikuje vrhunskost in tradicija, se pridružuje prefinjena posodica s pokrovom Royal Copenhagen Christmas. V barvah božiča bo vaša miza zasijala kot še nikoli. Posodica je lepo darilo za poslovne partnerje ali za vaše najbližje. Izdelek je odlična dopolnitev kolekcije v izbranih božičnih motivih – snežakih, okrašenih drevescih, pentljah in božičnih saneh.

 

Posodica s pokrovom Royal Copenhagen Christmas je poslikana v zlati, zeleni in rdeči barvi. Te praznične barve dajejo celotni kolekciji tradicionalen izgled in pričarajo pravo praznično vzdušje. Posodica s pokrovom je namenjena postrežbi piškotov in drugega peciva, bonbonov in sladkorčkov. Postrežba sladic še nikoli ni bila tako prefinjena. Odlikuje jo eleganten zaključek pokrovčka z zlato kroglo kraljevskega videza. Predmet je dekorativen tudi samostojno. Je del božične/praznične kolekcije, ki jo predstavlja več izdelkov, ki oblikujejo celoten kavni in čajni servis. Vsak kos kolekcije je zanimiv in poseben ter predstavlja visoko kvalitetni porcelan s tradicionalno vrednostjo.

Posodica s pokrovom Royal Copenhagen Christmas

Posodica s pokrovom Royal Copenhagen Christmas

Kraljevski porcelan blagovne znamke Royal Copenhagen je znan in razširjen po vsem svetu. Že od samega začetka so bili v podjetju inovatorji v oblikovanju in poslikavi porcelana in to velja še danes. Od nekdaj je bil izgled njihovih izdelkov naklonjen kraljevskim družinam, zato so zanj značilni razlikovalni in unikatni vzorci. Ti so bili nekdaj narejeni po naročilu in niso bili namenjeni prosti prodaji. Prvi tako oblikovan vzorec pa je bil t.i. “Blue Fluted“, ki ga proizvajajo še danes. Že od nekdaj je blagovna znamka poznana po cvetličnih vzorcih, ki so bili prav tako naslikani v modrih barvah in odtenkih.

Kvaliteta danskega porcelana ostaja nesporna in med zbiratelji visoko cenjena. Posezite tudi vi po njenih najlepših kosih in ikoničnih izdelkih. Naj bo praznovanje božiča še posebej slovesno v družbi izbranega porcelana. Blagovna znamka Royal Copenhagen je zagotovilo za vrhunsko oblikovane porcelanaste izdelke, ki izstopajo po svoji lepoti in kvaliteti.

 

Video predstavitev