Posodici Royal Copenhagen Christmas

57.00

  • vrhunski izdelek priznanega oblikovalca porcelana iz Danske
  • s skrbno izbranimi božičnimi vzorci in motivi
  • primerno kot vrhunsko poslovno in osebno darilo

Opis

Proizvajalci vrhunskega porcelana pogosto v svoje kolekcije vključujejo tudi kose, ki so izšli iz tradicije. Posodici Royal Copenhagen Christmas nosita prelepe tradicionalne dekoracije v rdeči, zeleni in zlati barvi. Okraski in zvezdice nosijo idealne proporce, ki se v vrhunsko oblikovanem porcelanu izrazijo v vsej svoji polnosti. Skodelici sta del večje božične kolekcije podjetja Royal Copenhagen, lahko pa stojita samostojno na mizici, kjer sta uporabni za postrežbo malega peciva in keksov.

 

Posodici Royal Copenhagen Christmas sta prefinjeno darilo

Posodici sta dve, se med seboj dopolnjujeta in vsaka lahko sprejme 30 cl. Narejeni sta iz najkakovostnejšega pocelana t.i. bone china v danskem podjetju z izjemno tradicijo v proizvodnji in oblikovanju porcelana. Produkcija posodic se je začela leta 2013, ko sta bili vključeni v širšo božično kolekcijo znamenite znamke vrhunskega porcelana.
Posodici Royal Copenhagen Christmas

Zgodovina božičnih izdelkov v podjetju Royal Copenhagen Christmas

Prvi krožnik posvečen božičnim motivom je bil v podjetju Royal Copenhagen izdan leta 1908. Že prej so se božični motivi pojavljali kot dodatek dekoracij ali na drugih izdelkih podjetja kot so stenske ploščice. Posebej znane so ploščice oblikovalcev Bing & Grondahl, ki segajo še pred leto 1900.

Prva božična kolekcija je bila izdelana v tradicionalnih barvah podjetja, torej v modro belih nijansah, ki so še danes prevladujoči del celotne ponudbe podjetja. Kupci prvih božičnih izdelkov so bile kraljeve družine. Zato, ter zaradi načina izdelave, so bile prve serije izdelane v omejenem številu. Tako so danes še toliko bolj cenjene in pripadajo največjim zbiralcem porcelana na svetu.

V izdelovanje božičnih kolekcij je podjetje vedno vključevalo njihove najboljše oblikovalce in tako je še danes. Podjetje skupaj z najboljšimi ustvarja vodilne trende v oblikovanju porcelana, hkrati pa ostaja zvesto tradiciji in najlepšim božičnim vzorcem.

V naši spletni trgovini dobite tudi druge izdelke iz kolekcije porcelana Royal Copenhagen Christmas. Vsako kos predstavlja lepo oblikovano celoto, prav tako pa se kosi med seboj dopolnjujejo v popolno božično kolekcijo.

Video predstavitev