Skodelica Dunoon Hoopla

24.90

  • Skodelica Hoopla spada v serijo skodelic Cairngorm, ki so  poznane po prelepih motivih iz sveta narave.
  • Skodelica Hoopla ima prostornino 0,48 L, visoka je 104 mm in je poslikana z motivom oblakov.
  • Poslikava je delo priznane umetnice Caroline Bessey in je primerna za darilo ob vsaki priložnosti.
  • Skodelica je na voljo v šestih barvah, Izbiramo lahko med nebesno modro, rdečo, rumeno, vijolično, svetlo modro in zeleno barvo.
LimeLimeModraModraPinkPinkRdečaRdečaRumenaRumenaTurkiznaTurkizna
Pobriši izbiro

Opis

Tukaj je predstavljena Skodelica Dunoon Hoopla

 

Skodelica Hoopla spada v serijo skodelic Cairngorm, ki so  poznane po prelepih motivih iz sveta narave in  zabavnih motivov. Izdelana je iz kvalitetnega belega porcelana, ki je zaščitni znak podjetja Dunoon. Skodelica Hoopla ima prostornino 0,48 L, visoka je 104 mm.  Na njej je prelepa poslikava  z motivom oblakov. Skodelica je na voljo v šestih različnih barvah. Izbiramo lahko med nebesno modro, rdečo, rumeno, vijolično, svetlo modro in zeleno barvo.

 

Poslikava na skodelici Hoopla, je delo priznane umetnice Caroline Bessey. Caroline  se je po študiju umetnosti usmerila v poslikave keramike in porcelana. Skodelica je primerna za darilo ob vsaki priložnosti, prav tako  je bodo veseli vsi družinski člani. Skodelice lahko med seboj kombiniramo, vsak v gospodinjstvu si lahko izbere poslikavo oblakov v svoji barvi. Prelepo skodelico pa lahko kombiniramo tudi z drugimi skodelicami podjetja Dunoon, zelo priljubljeni so zabavni motivi in motivi iz narave.

 

Skodelica Dunoon Hoopla je delo umetnice Caroline Bessey

 

Poslikava na skodelici je delo priznane umetnice Caroline Bessey, ki se je rodila leta 1970 v Wiganu. Po končanem študiju se je podala na svojo umetniško pot, med drugim se je specializirala tudi za poslikavo keramike in porcelana. Njen navdih so moderni slogi in trendi, njeno delo prepoznamo po motivih iz narave in po izredno zabavnih motivih, v prelepih barvah.

 

Njena dela nas tudi ponesejo v čas velikih mojstrov, kot so Van Gogh in Claude Monet. Leta 1986 je dobila prestižno nagrado, za poslikavo keramike v Polanciki Lancashire. Caroline je izjemna umetnica, ki jo poznamo po oblikovanju prelepih skodelic za kavo in čaj, a kot pravi sama, ne pije čaja in kave.

 

Podjetje Dunoon

 

Caroline Bessey je sprva delala kot vodja oblikovanja pri Royal Doulton, vendar je kasneje od očeta prevzela delo v podjetju Dunoon. V podjetju je bila zadolžena za grafiko, oblikovanje in videz embalaže. Dunoon je družinsko podjetje, ki že od leta 1974 izdeluje vrhunske izdelke iz porcelana, predvsem jih poznamo po prelepih in kvalitetnih skodelicah za čaj in kavo.

 

Vodila ideja podjetja je bila izdelovati vrhunske skodelice in jih predstaviti v lepo urejenih trgovinah. Njihove skodelice so danes poznane po celem svetu, njihov prepoznavni znak je fin in tanek porcelan, ki je poslikan z deli priznanih umetnikov. (1)

Dodatne informacije

Izvedba barve

Lime, Modra, Pink, Rdeča, Rumena, Turkizna

Video predstavitev