Skodelica Dunoon s cvetovi magnolije

28.90

  • Skodelica Dunoon s cvetovi magnolije, je poslikana z ilustracijo umetnika Michelle Auborg.
  • Skodelica  je narejena iz bleščeče belega porcelana.
  • Izdelek spada v kolekcijo Dunoonovih skodelic, ki so visoke 146 mm, premer 93 mm in prostornino 0,6L.

Ni na zalogi

Opis

Tukaj je predstavljena skodelica Dunoon s cvetovi magnolije

 

Skodelica, poslikana z nežnimi cvetovi magnolije, je narejena iz bleščeče belega porcelana. Na snežno beli površini, pride poslikava nežnih cvetov še bolj do izraza. Cvetovi, v nežni roza barvi, se vijejo po celi skodelici, po ročaju in v notranjost. Poslikava je neprekinjena, cvetove popestrijo nežni, zeleni listi.

 

Skodelica Dunoon s cvetovi magnolije, spada v kolekcijo Dunoonovih skodelic, ki so visoke 146 mm, premer 93 mm in prostornino 0,6L. Skodelico lahko kombiniramo z drugimi prelepimi skodelicami, ki so poslikane z različnimi motivi iz narave. Za vsakega družinskega člana lahko izberemo svoj motiv.

 

Babica se bo razveselila motiva prelepih modrih zvončic, dedek skodelice z naslikanimi gozdnimi živalcami. najbolj zabaven član družine bo dobil skodelico z zabavnimi prašički, ki obirajo sadje, nežna duša, pa dobi skodelico z motivom travniškega cvetja. Ilustracija prelepih cvetov magnolije, je delo umetnika Michelle Auborg.

 

Skodelica Dunoon s cvetovi magnolije je poslikana z ilustacijami umetnika Michelle Auborg

 

Ilustracija nežno roza cvetov magnolije, je delo umetnika Michelle Auborg. Umetnik je rojen v Durbanu v Južni Afriki in je odraščal v umetniški družini. Navdih za svoje slikanje dobi iz narave, v prelepem cvetju in prikupnih živalcah.

 

Njegova ilustracija na tem izdelku prikazuje cvetove magnolije. Magnolije s svojimi nežnimi cvetovi zažarijo kmalu na pomlad. Vsekakor je magnolija več kot le okrasna rastlina. V tradicionalni kitajski medicini je lubje magnolije izredno cenjeno ljudsko zdravilo.

 

Te prelepe cvetove so pogosto navdih za umetnike, zato jih srečamo na mnogih umetniških delih.

.

Podjetje Dunoon

 

Dunoon je uspešno družinsko podjetje, ki izdeluje najkvalitetnejši porcelan. V letu 1982 so v Stoneu Staffordshire, odprli novo tovarno, ki so jo vodili Peter, Gordon in Alan Smith. Več kot stoletna tradicijo lončarske obrti, so prevzeli otroci Alana Smitha.  Njihovo vodenje je nekaj posebnega, saj so k sodelovanju pritegnili številne oblikovalce, umetnike in lokalne obrtnike. 

 

Njihovi izdelki so izdelani iz kakovostnega, bleščeče belega porcelana. Ilustracije na skodelicah in drugih izdelkih, so delo priznanih umetnikov in oblikovalcev. (1)

 

Podjetje Dunoon, danes svoje izdelke izvaža po celem svetu. Največje povpraševanje je po njihovih izvirnih skodelicah za kavo in čaj.

 

Video predstavitev