Skodelica Dunoon z motivom gozdnih živali

22.90

  • Skodelica Dunoon z motivom gozdnih živali
  • Ilustracija je delo priznane umetnice Jane Fern
  • Velikost skodelice 107 mm, premera 77 mm in prostornine 0,31L
  • Skodelica je namenjena za kavo ali čaj, lahko pa je tudi prelepo darilo

Ni na zalogi

Opis

Tukaj je predstavljena Skodelica Dunoon z motivom gozdnih živali

Skodelica Dunoon z motivom gozdnih živali je izdelana iz finega porcelana, ki je zaščitni znak podjetja Dunoon iz Velike Britanije. Podjetje Dunoon je vodilno na trgu izdelave porcelana, njihovi izdelki pa so poznani po prelepih poslikavah.

 

Ilustracije so izredno natančne, izbiramo lahko med motivi iz narave in simbolov Velike Britanije in še posebej Škotske. Motivi iz narave predstavljajo cvetje v vseh letnih časih, za ljubitelje živali pa so pripravili prelepe slike mačk, psov, konjev in gozdnih živali. Ilustracija je delo priznane umetnice Jane Fern, ki se je po končanem študijo posvetila predvsem slikanju motivov iz narave.

 

Na bleščeče beli skodelici z motivom gozdnih živali, so upodobljene živali v svojem naravnem okolju. Ilustracija nam izredno natančno predstavi prisrčno veverico, siničko v prelepih barvah, resno sovo in  ptice v gnezdu. Sliko zaokrožijo metulji, kačji pastirji in ljubke pikapolonice, ki sproščeno preletavajo veje zelenimi listi in rdečimi jagodami.

 

Ilustracija se vije po celi skodelici, se ne ponavlja in se zaključi na ročaju in v notranjosti skodelice. Velikost tega prelepega izdelka je 107 mm in premera 77 mm. Skodelica je namenjena za kavo ali čaj, lahko pa je tudi prelepo darilo. Skodelice Dunoon lahko tudi kombiniramo in si ustvarimo cel servis. Na voljo so skodelice z poletnim motivom, z motivom jagod, živali in še mnogih drugih ilustracij iz sveta narave.

 

Skodelica Dunoon z motivom gozdnih živali je poslikana z ilustracijami Jane Fern

.

Jane Fern je uspešna umetnica, ki se je po končanem študiju usmerila v slikanje motivov iz narave. Njene ilustracije nas popeljejo v prelep svet narave.

Jane Fern je med najuspešnejšimi ilustratorji v podjetju Dunoon. Njeno delo spoznamo po izredno natančnih slikah rastlin in živali v svojem naravnem okolju.

Dunoonov porcelan je že dolga leta vodilni na trgu izdelave porcelana. Njihovi izdelki so najvišje kakovosti in so pogosto, kljub tehnološkemu napredku, izdelani ročno. (1)

Tesno sodelujejo z lokalnimi obrtniki, ki imajo dolgoletne izkušnje z izdelavo izdelkov iz porcelana. Poznani so predvsem po servisih in prelepih skodelicah, na katerih so upodobljeni motivi iz narave.

Video predstavitev