Skodelica Dunoon z motivom medvedov

28.90

  • Skodelica je izdelana iz bleščeče belega, kvalitetnega porcelana.
  • Višina skodelice je 145 mm, premer 93 mm in prostornina 0,6L.
  • Skodelica Dunoon z motivom medvedov je poslikana z ilustracijo priznane umetnice Cherry Denman.

Opis

Tukaj je opisana Skodelica Dunoon z motivom medvedov.

 

Skodelica je izdelana iz bleščeče belega, kvalitetnega porcelana. Višina skodelice je 145 mm, premer 93 mm in prostornina 0,6L.

 

Na skodelici so na igriv način predstavljeni medvedki v različnih položajih. V odtenkih nežne rjave barve, je ilustrirana cela medvedja družina. Mlada medvedka v objemu mame medvedke, oče medved pri zasluženem počitku in ostali člani družine, ki pozirajo v igrivih položajih.

 

Ilustracija medvedov se vije po celi skodelici, po ročaju in v notranjost skodelice.

 

Skodelica Dunoon z motivom medvedov je lahko čudovito darilo

 

Skodelica z motivom medvedkov, je lahko čudovito darilo za vse priložnosti. Lahko jo podarimo kot zabavno darilo, izredno veseli je bodo tudi naši najmlajši.

 

Skodelico lahko kombiniramo z ostalimi skodelicami iz kolekcije Dunoon. Na voljo imamo skodelice z zabavnimi motivi in motivi iz sveta narave.

 

Posebej priljubljene so skodelice s prelepimi ilustracijami rož, kot so travniško cvetje, modra zvončica, magnolija in modra iris. Na skodelicah najdemo tudi prelepe poletne motive, gozdne živali in še mnoge druge.

 

Ilustracija na skodelici je delo umetnice Cherry Denman

 

Skodelica Dunoon z motivom medvedov je poslikana z ilustracijo priznane umetnice Cherry Denman. Diplomirala je na Oxfordu, risanje in likovno umetnost, magistrat je naredila na Royal College of Art.

 

Njena poklicna pot je izredno bogata, najprej je poučevala risanje na umetniški šoli Dorset in City & Guilds v Londonu. Njena umetniška dela srečamo tudi v ilustracijah otroških knjig. Zaslovela je z ilustracijo knjige The Girl, kjer je sodelovala s kitajskim pisateljem Hong Ying.

 

S to knjigo sta bila leta 2014 predlagana za nagrado za najboljšo knjigo za otroke na Kitajskem. (1)

Podjetje Dunoon

.

Skodelica Dunoon z motivom medvedov je izdelana iz izredno kvalitetnega porcelana, ki je zaščitni znak podjetja Dunoon. 

 

Dunoon deluje v Staffordshiru v Angliji in je vodilno podjetje pri prodaji keramičnih izdelkov. Kljub napredni tehnologiji, so mnogi njihovi izdelki še vedno izdelani ročno, pogosto v sodelovanju z lokalnimi obrtniki. 

Video predstavitev