Skodelica za kavo Rosenthal Skin Platin

56.50

  • Skodelica za kavo Rosenthal Skin Platin iz porcelana je odlično darilo za vsakogar
  • odlikuje jo odličen večen design “velikana” Valterja Groupiosa
  • je lep okras vsakega doma

Opis

Pred vami je očarljiva skodelica za kavo Rosenthal  Skin Platin.

S to skodelico lahko ustvarimo neskončno kombinacij za oblikovanje lepe mize.

Povdarek dekoracije je v strukturi in kombiniranju kontrastov med mat in sijajno površino.

Majhni »listi«, ki so nanešeni z barvnim mozaikom eden na drugega, se raztezajo po celotnem krožniku in prav ta vzorec geometrijskih oblik daje poseben povdarek temu delu.

Krožnik ima osvetljen zunanji rob, kar je značilno za linijo TAC.

Skodelica in krožnik sta izdelana iz kakovostnega, finega in tankega porcelana. Primerna je za pomivalni stroj ( do 55C° ).

 

Skodelica za kavo Rosenthal Skin Platin
Skodelica za kavo Rosenthal Skin Platin

Skodelica za kavo Rosenthal Skin Platin je odlično darilo

 

 

Skodelica Rosenthal Tac Skin Platin je odlično darilo za vsakogar, ki mu želite podariti nekaj lepega, dragocenega, praktičnega in unikatnega in nekaj kar bo razveselilo vsakogar, tudi tiste z izbranim okusom. Darilo je lahko že ena sama skodelica, z nakupom dodatne skodelice pa lahko obdarovanec svoj set kadarkoli dopolni. Je primerno kot:

  • darilo za rojstni dan
  • darilo za abrahama
  • darilo za obletnico poroke
  • darilo mladoporočencema
  • ali pa za obdaritev kar Vas samih

Skodelica za kavo Rosenthal Skin Platin je delo slavnega Valterja Groupiosa

 

 

Skodelico je za podjetje Rosenthal oblikoval arhitekt,  oblikovalec in pedagog Walter Gropius. Rodil se je 18. maja 1883 v Berlinu in umrl 5. julija 1969  v Bostonu. Za podjetje Rosenthal je delal od leta 1963. Izdelal je dva seta, čajni set in set za kavo, oba sta bila nagrajena. Podal je tudi osnovo za idejo izdelave TAC 02 linije, s kombinacijo porcelana in stekla. Zelo močno je vplival na oblikovanje in kreativnost oblikovanja Rosenthal porcelana v 20. Stoletju.

Rosenthal je bil ustanovljen leta 1879 kot družinsko podjetje. Ustanovitelj podjetja je bil Philipp Rosenthal. Za svetovno vodilnim podjetjem stojijo izkušnje, ki so jih pridobivali 125 let. Občutek tradicije, združen z avantgardom, inovacije in sodelovanje z najboljšimi mednarodnimi oblikovalci, arhitekti, umetniki, obrtniki in druge znane osebe so jamstvo za uspeh podjetja.