Vaza Rosenthal Falda 27 cm

480.00

  • Vaza Rosenthal Falda je prestižen  izdelek iz belega porcelana in kombiniran s prelepim zlatim dizajnom.
  • Vaza je visoka 27 cm, s premerom 26 cm.
  • Prestižno Rosenthal Falda, je oblikoval priznan umetnik in oblikovalec Sebastian Herkner.
  • Čudovito darilo za vse priložnosti, posebej za mladoporočence.

Opis

Tukaj je predstavljena vaza Rosenthal Falda 27 cm

 

Vaza Rosenthal Falda je prestižen  izdelek iz belega porcelana in kombiniran s prelepim zlatim dizajnom. Vaza je visoka 27 cm, s premerom 26 cm.

 

Prelep dekorativen izdelek, ki bo polepšal vaš dom, hkrati pa je lahko tudi dobra naložba. Vaza je primerna za darilo ob vseh priložnostih, posebej se je bodo razveselili mladoporočenci.

 

Lahko je  prestižen dodatek k jedilnemu servisu za dve osebi Rosenthal TAC Skin Gold, ki je prav tako izdelan iz modernega, elegantnega porcelana, v posebnem zlatem designu.

 

Vaza Rosenthal Falda 27 cm je oblikovana v Studio – Line

 

Dekorativno vazo Rosenthal Falda, je oblikoval umetnik Sebastian Herkner v Studio – Line.

 

Studio – Line  je oblikovni oddelek v podjetju Rosenthal, ki sodeluje z priznanimi umetniki, arhitekti in designerji. Njihova zgodba se je pričela že leta 1960, ko je Philip Rosenthal začel sodelovanje z mednarodno priznanimi umetniki, ki so izdelkom podjetja Rosenthal dodali prestižen in unikatni izgled. (1)

 

Oblikovalec Sebastian Herkner

 

Vazo Rosenthal Falda, je oblikoval priznan umetnik in oblikovalec Sebastian Herkner. Umetnik spretno kombinira materiale, površine in razne tehnike, ter ustvarja resnično navdihujoče dekorativne izdelke.

 

Sebastian Herkner se je rodil leta 1981 v Bad Mergentheimu. Študij oblikovanja izdelkov  je zaključil leta 2006 na univerzi za umetnost in oblikovanje Offenbach. Od takrat sodeluje z mnogimi priznanimi proizvajalci, poleg podjetja Rosenthal, tudi z Moroso, Carl Mertens in Classicon.

 

Poleg dekorativnih izdelkov iz porcelana, oblikuje tudi prestižno pohištvo, luči, namizni pribor in ostale dekorativne izdelke za dom.

Leta 2010 je bil nagrajen z nagrado Red Dot Design Award. Umetnik živi v Offenbachu in deluje tudi oblikovalec razstav in notranjih prostorov. (2)

 

Podjetje Rosenthal

 

Podjetje Rosenthal predstavlja blagovno znamko, ki je vodilna med svetovnimi proizvajalci inovativnega oblikovanja. Njihovi prestižni izdelki predstavljajo mednarodni življenjski slog, v ponudbi so kar v 97 državah po svetu. Podjetje deluje že 130 let, trenutno je del podjetja Sambonet Paderno.

 

Rosenthal je v preteklosti postal priljubljen z linijami iz porcelana. Porcelan Maria Rosenthal ima romantično preteklost, saj ga je leta 1916 oblikoval Philip Rosenthal za svojo ženo.

 

Porcelan Maria Rosenthal je bil za tiste čase resnično poseben, z reliefom majhnih granatnih jabolk po robovih in posebne oblike. Postal je izredno priljubljen in želja vsake mlade gospodinje.

Video predstavitev