Vrček za mleko Royal Copenhagen Christmas

51.00

  • vrček za mleko je del odlične božične kolekcije
  • poslikan s tradicionalnimi božičnimi motivi
  • izdelan v podjetju s tradicijo
  • odlično darilo ob praznični priložnosti

Opis

Bogata kolekcija podjetja Royal Copenhagen vse od leta 1775 nosi ikoničnee in prefinjene poteze, ki naredijo njihov porcelan še danes tako cenjen in spoštovan. Vrček za mleko Royal Copenhagen Christmas je del božične kolekcije, ki so jo v zadnjih letih nadgradili z novimi odličnimi kosi porcelana.

 

Vrček za mleko Royal Copenhagen Christmas je del božične kolekcije

Kolekcija je primerna za vsak dom in navdušuje ljubitelje in zbiralce vrhunskega porcelana. Vrček je poslikan s tradicionalnimi božičnimi motivi in lahko sprejme 39 cl tekočine. Zlati robovi in pozlačene linije dajejo vrčku eleganten izgled, zelena in rdeča barva pa vzdušje božiča in novoletnega praznovanja polnega tradicije.

Vrček za mleko Royal Copenhagen Christmas

Vrček za mleko Royal Copenhagen Christmas

Podjetje Royal Copenhagen iz Danske se je prvotno imenovalo “Royal Danish Porcelain Factory”. Ljubiteljica porcelana in ustanoviteljica podjetja je bila danska kraljica Juliane Marie. Vodilo podjetja je vse od ustanovitve kakovost porcelana in odlična izdelava, kar se še danes odraža v vrhunskosti in ugledu blagovne znamke.

Podjetje slovi po svoji tradiciji in znamenitem logotipu v obliki treh valov, ki je v uporabi še danes. V mestu Strøget ima podjetje tudi znano trgovino, ki je izstopa po svojih postavitvah božičnih pogrinjkov, ki vsako leto privabijo veliko obiskovalcev. Šest miz, ki vsaka pripoveduje svojo zgodbo ter ponuja urejeno, presežno in kreativno praznično vzdušje za vsakega obiskovalca. Dogodek poteka vse od leta 1963 in je od vsega začetka zelo priljubljen. Seveda je na ogled tudi letošnja kolekcija in izdelek, ki je pred vami – vrček za mleko Royal Copenhagen Christmas. Posebnost razstave je tudi, da vsako leto povabijo svetovno znane in priljubljene oblikovalce, ki razlagajo vsak svojo najljubšo božično postavitev. Del pogrinjka so tudi ikonične porcelanaste figurice iz preteklih kolekcij.

Vrček za mleko Royal Copenhagen Christmas je sedaj moč kupiti tudi v Sloveniji. Naj bo vaše božično praznovanje prijetno in lepo s pomočjo izdelkov tradicionalnega, vrhunskega in prefinjenega evropskega porcelana.

Video predstavitev